Servicii

igienizare4

Igienizare Aer Conditionat

Recomandarea noastra este ca fiecare dintre dvs.sa realizeze faptul ca igienizarea reprezinta realmente o NECESITATE si ca aceasta trebuie efectuata anual sau semestrial.

service-reparatii8

Service-Reparatii Aer Conditionat

Servinstal Climatizare va sta la dispozitie pentru orice tip de service pentru majoritatea marcilor de aparate de aer conditionat si va ofera SERVICE de specialitate. Va invitam sa apelati la service aer conditionat in Bucuresti si Ilfov.

galerie28

Montaj-Instalare Aer Conditionat

Firma noastra vine in intampinarea clientilor cu servicii profesionale de MONTAJ aer conditionat la cel mai mic pret in Bucuresti si Ilfov. Lucrarile de montaj aer conditionat executate de noi beneficiaza de garantie pentru montaj timp de 12 luni.

 

Incarcare freon Aer Conditionat

Servinstal Climatizare dispune de toate tipurile de agent refrigerant/freon necesare aparatelor de aer conditionat, in conformitate cu standardele europene, cu componenta chimica, reincarcarea efectuandu-se conform standardelor impuse de producatorul fiecarei marci.

Mentenanta-Intretinere Aer Conditionat

Servinstal Climatizare va ofera si posibilitatea incheierii unui contract de prestari servicii avand ca obiect efectuarea de revizii tehnice periodice pentru echipamentele dumneavoastra.

Lista de preturi-servicii aer conditionat:

  Igienizare + incarcare freon 9000-12000  350 RON

OFERTA

Discount acordat clientilor care au mai mult de 3 aparate de aer conditionat ce necesita interventie!