Service reparații aer condiționat

Servinstal Climatizare va sta la dispozitie pentru orice tip de service pentru majoritatea marcilor de aparate de aer conditionat si va ofera SERVICE de specialitate. Va invitam sa apelati la service aer conditionat in Bucuresti si Ilfov.

SERVICE REPARATII

AER CONDITIONAT

Bucuresti si Ilfov

0727071375

Cautati o firma specializata in service aer conditionat ? Locuiti in Bucuresti sau Ilfov? Va confruntati cu o problema a aparatului dumneavoastra de aer conditionat? Ati ajuns unde trebuie! Nu ezitati sa ne contactati!

Servinstal Climatizare va sta la dispozitie pentru orice tip de service pentru majoritatea marcilor de aparate de aer conditionat in Bucuresti si Ilfov.

Servinstal Climatizare  va ofera service de specialitate. Va invitam sa apelati la service aer conditionat in Bucuresti si Ilfov si veti beneficia de verificari periodice, mentenanta si reparatii de cea mai buna calitate cat si de pachete complete de service aer conditionat la preturi atractive.

Intampinam solicitarile clientilor, pregatiti sa rezolvam orice problema, atat tehnica- de service cat si de intretinere a aparatelor de climatizare in localitatile Bucuresti si Ilfov.

Ce marci si modele de aparate reparam – igienizam – montam?

Reparam aparate de aer conditionat marcile:

 Lg, Samsung, Whirlpool, Daikin, Hyundai, Daewoo, Americool, Aircool, Gala, Dinamic, Nordstar, Galantz, Osaka, Windsor, Midea, Yuetu, Electra, Tadiran, Ecoclima, Aux, White Westinghouse, Panasonic, DeLonghi, Platinium, Mistral, Vortex, Maxwell, Rowe, Akai, Alizze, Polar, Sampo, Sanyo, Fujitsu, Excel, Ariagel, Airwell, Alaska, Arctic, Ariston, Beko, Bosch, Carrier, Chigo, Citizen, Electrolux, Ferroli, Fuji, General, Gorenje, Gree, Haier, Henson, Hitachi, Inventor, Hokkaido, Hoover, LDK, Midal, Mitsubishi, NEI, NEO, Ocean, Orieme, Orion, Philco, Sharp, Siemens, Tadiran, Toshiba, Westwood, Yamato, Zanussi, DOX,  si multe alte marci comercializate.

Deplasarea, verificarea si constatarea defectului la domiciliul clientului sunt gratuite daca are loc interventia asupra aparatului iar in situatia in care, in urma costatarii defectului, clientul refuza reparatia deoarece pot fi costuri considerate prea mari, NUMAI atunci se va achita deplasarea 50 lei.

Efectuam reparatii in localitatile Bucuresti si Ilfov.

Asiguram o perioada de garantie de 12 luni pentru orice piesa inlocuita aparatului de catre specialistii nostri.

Interventiile in vederea realizarii reparatiilor se vor realiza in termen de 24-48 de ore, de la data realizarii programarii, aceasta in functie de gradul de ocupare al echipelor noastre.

Defectiunile nedorite ce pericliteaza buna functionare a aparatelor necesita asistenta de specialitate pentru a putea fi remediate in mod corect. Daca se tine cont insa de efectuarea cu regularitate a reviziilor tehnice cu caracter obisnuit, riscul de defectare a aparatului de aer conditionat scade considerabil. De ce este necesar service aer conditionat, verificare periodica si igienizare? Pentru ca durata de viata a aparatului de aer conditionat va creste iar odata cu igienizarea, mediul ambiental va fi mai favorabil, aerul respirat va fi mai proaspat, fara mirosuri neplacute cauzate de mucegai si bacterii, mai ales pentru oamenii care lucreaza in birouri si folosesc in permanenta aerul conditionat iar buna functionare a aparatului va reduce substantial suma de plata la factura de energie electrica. Realizam reparatii-service aer conditionat indiferent de complexitatea acestora,oferim mentenanta indiferent de anotimp sau defectiune, oferim indrumare cu privire la piesele care sunt defecte si necesita inlocuire ori in functie de situatie daca se necesita inlocuirea definitiva a aparatului.La noi puteti beneficia de pachete complete de service aer conditionat la preturi rezonabile. Specialistii nostri detin o vasta experienta in domeniu si va ofera servicii de calitate. Daca locuiti in Bucuresti si Ilfov, va recomandam sa apelati cu incredere la societatea noastra.

Reparatii-service aer conditionat pentru aparate de uz casnic

Daca aparatele dvs de aer conditionat de uz casnic necesita reparatii-service echipa noastra dispune de toate mijloacele necesare pentru a rezolva situatiile intampinate de clientii nostri privind service-ul pentru aparatele de aer conditionat din locuintele dumneavoastra. Pot fi inlocuite spliterele, compresoarele uzate sau defecte fara a fi nevoie sa renuntati la instalatia veche in vederea achizitionarii uneia noi.