Despre noi

Despre noi

Compania SERVINSTAL CLIMATIZARE activează în domeniul instalațiilor frigorifice, sistemelor HVAC și instalațiilor de climatizare pentru clădiri, oferind soluții complete si în domeniul industrial. Încă de la înființare,  SERVINSTAL CLIMATIZARE este într-o continuă dezvoltare, in industria instalațiilor de acest tip și oferă o varietate de camere frigorifice sau vitrine frigorifice.

SERVINSTAL CLIMATIZARE este o firmă de instalații frigorifice care operează in România, oferind servicii complete de proiectare și instalare a sistemelor de răcire și climatizare, service pentru sisteme frigorifice și HVAC, întreținere, soluții la cheie personalizate (magazine noi, vitrine frigorifice pentru produsele clienților) și soluții pentru optimizarea energiei. Calitatea serviciilor oferite de SERVINSTAL CLIMATIZARE este căutată de supermarketuri și hypermarketuri, depozite de alimente, fabrici de medicamente, producători de carne sau companii din industria vinului.

SERVINSTAL CLIMATIZARE va ofera prin serviciile sale confortul climatic in locuinta sau biroul dvs. alaturi de un aer proaspat si curat care va mentine sanatatea , oferind urmatoarele servicii : igienizarea aparatelor de climatizare, service-reparatii, montarea si instalarea aparatelor de aer conditionat, cat si vanzarea insotita de consiliere in privinta aparatelor de aer conditionat.

SERVINSTAL CLIMATIZARE este o firma specializata in montarea-intretinerea-repararea-vanzarea aparatelor de aer conditionat.
De ce noi?
De ce ne aleg clientii?

Important pentru noi este ca fiecare client sa fie multumit

Preturi corecte

Servicii prompte si prestate de profesionisti

Produse de calitate superioara

Consultanții noștri va ofera solutii potrivite nevoilor dumneavoastra

Recomandam intretinere aer conditionat!

S-a dovedit ca este mult mai avantajoasa intretinerea adecvata a aparatelor de aer conditionat, comparativ cu remedierea costisitoare a eventualelor defectiuni care apar datorita neintretinerii corespunzatoare.
In timp, berclurile si holenderele instalatiei de aer conditionat se distrug sau se slabesc datorita trecerii bruste de la rece la cald si invers, ducand la pierderi de freon si inevitabil la deteriorarea unor componente, sau chiar a intregului sistem de climatizare.

Se intampla frecvent ca la pornirea unui sistem de aer conditionat care nu a fost verificat si curatat, sa se raspandeasca un miros neplacut in locuinta sau in birou, de aceea experienta noastra de pana acum a dovedit ca durata de viata a unui aparat care beneficiaza de inspectii tehnice si intretinere, inaintea fiecarui sezon de functionare, creste considerabil!

50% din toate problemele noastre de sanatate sunt cauzate sau favorizate de poluarea aerului interior, in special de prezenţa aici a bacteriilor care se produc in unitatea de interior a aerului conditionat. Alergenii (bacteriile) sunt substante straine care, introduse in organism prin respiratie, produc alergii, determinand cresterea sensibilitatii organismului, inducand imbolnavirea acestuia. Echipa noastra de tehnicieni frigotehnisti ofera intretinere aer conditionat, igienizare aer conditionat astfel ca filtrele aparatelor de climatizare trebuie curatate periodic de catre noi cu solutii speciale, deoarece in ele se aduna alergeni, praf sau par de animale ce pot cauza infectii respiratorii. Clientii nostrii isi vor proteja astfel aparatul si sanatatea familiei.

Reparam aparate de aer conditionat marcile: Lg, Samsung, Whirlpool, Daikin, Hyundai, Daewoo, Americool, Aircool, Gala, Dinamic, Nordstar, Galantz, Osaka, Windsor, Midea, Yuetu, Electra, Tadiran, Ecoclima, Aux, White Westinghouse, Panasonic, DeLonghi, Platinium, Mistral, Vortex, Maxwell, Rowe, Akai, Alizze, Polar, Sampo, Sanyo, Fujitsu, Excel, Ariagel, Airwell, Alaska, Arctic, Ariston, Beko, Bosch, Carrier, Chigo, Citizen, Electrolux, Ferroli, Fuji, General, Gorenje, Gree, Haier, Henson, Hitachi, Inventor, Hokkaido, Hoover, LDK, Midal, Mitsubishi, NEI, NEO, Ocean, Orieme, Orion, Philco, Sharp, Siemens, Tadiran, Toshiba, Westwood, Yamato, Zanussi, DOX, si multe alte marci comercializate.

Cand alegem un aparat de aer conditionat este recomandat sa tinem cont de anumiti factori precum: de suprafaţa care trebuie răcită şi de locul în care urmează să fie montat aparatul, criterii care stabilesc puterea de funcţionare. Clasa energetică reprezintă de asemenea un criteriu de bază, după care urmează nivelul de zgomot, funcţiile aparatului, sistemele de filtrare şi dotările pe care le are. Spaţiile cu ferestre orientate pe direcţii aflate în bătaia soarelui, care se supraîncălzesc pe timpul zilei, necesită aparate cu putere mai mare. Ultimul pas de urmat este să vă asiguraţi că aparatul este instalat de firme autorizate.

Aparatele de aer condiţionat sunt alcătuite din două unităţi, dintre care una trebuie montată la exterior, într-un spaţiu deschis, care să permită eliminarea aerului cald emis si cealalta la interior. Toate aparatele de aer condiţionat au, pe lângă funcţia de răcire, alte câteva funcţii de bază precum: încălzire, setare specială pentru funcţionare pe timpul nopţii, auto, dezumidificare şi ventilare. Indiferent dacă aparatul încălzeşte sau răceşte, uniformizarea temperaturii se poate realiza cu ajutorul funcţiei de ventilaţie. Dezumidificarea aerului creşte senzaţia de confort, iar prin asigurarea nivelului optim de umiditate este limitată dezvoltarea microorganismelor şi a mucegaiului. Cu ajutorul funcţiei sleep mode, ventilatorul funcţionează la o viteză mai mică, iar jetul de aer este direcţionat către tavan, astfel încât să nu deranjeze în timpul somnului. Este recomandat ca filtrele de praf să fie curăţate periodic, iar pentru aparatele cu filtru de carbon este indicată înlocuirea lor dacă în urma reviziei se constată că acest lucru este necesar.

Va aflati in cautarea unui frigotehnist specializat in aer conditionat din Bucuresti? Ati ajuns unde trebuie. Servinstal Climatizare va sta la dispozitie pentru orice tip de service la aparatele de aer conditionat. Promptitudinea si seriozitatea echipelor noastre de frigotehnisti calificati va garanteaza calitate lucrarilor. Produsele sunt furnizate de la